Roletai stoglangiams

Roletai stoglangiams virs miegamojo lovos.

Roletai stoglangiams

35.00

Array
4.4/5 (132 Reviews)

Price: from 35 €

Apsaugo nuo saulės spindulių ir karščio

Tinka visų tipų stogo langams

Lengva valdyti net prie sunkiai prieinamų langų

Tai funkcionalūs roletai, puikiai tinkantys visų tipų stogo langams (net esantiems itin aukštai) ir įvairioms patalpoms – palėpėms, viršutiniams namų aukštams ar biurams. „Lauresta“ siūlo išsirinkti Jums tinkamiausią roletų variantą: R Lite, Decolux ar roletus, fiksuojamus kabliukais.

PERSIŲSTI šią nuorodą:

Description

Roletai stogo langams – tai sistema, itin sklandžiai veikianti ant pasvirusių langų. Roletai stoglangiams dažniausiai montuojami palėpėse, viršutiniuose namų aukštuose ar biuruose. Tai itin praktiškas stoglangių uždengimo pasirinkimas.

Audinių stogo langų roletams pasirinkimas itin platus. Galima rinktis ir tradicinius tekstilinius audinius, tačiau rekomenduojame rinktis karščiui atsparius audinius.

Siūlome stoglangių roletų audinius, pasižyminčius specialiomis savybėmis:

Glasgard audiniai – sumažina infraraudonųjų spindulių patekimą į patalpas, sulaiko saulės spindulius, specialus blizgaus metalo atspalvio audinys atspindi saulės šviesą, todėl vasarą patalpos apsaugomos nuo įkaitimo, o žiemą išlaikoma šiluma. Taip pat roletai iš šių audinių saugo įrenginių ekranus ir monitorius nuo saulės atspindžių ir leidžia iš vidaus matyti vaizdą pro langus.

Screen audiniai – praleidžia natūralią šviesą, apsaugo įrenginių ekranus nuo saulės spindulių bei atspindžių. Šio audinio roletai – taip pat puikus pasirinkimas patalpoms, kuriose yra televizorius ar kompiuteriai.

Blackout audiniai – visiškai nepraleidžia šviesos ir aklinai užtemdo stoglangį, efektyviai saugo patalpą nuo kaitros. Tai tinkamiausias pasirinkimas miegamiesiems.

Roletai stoglangiams – „Lauresta“ siūlomų roletų tipai:

Roletai stoglangiams – sistema R-lite – tinkama visiems stoglangių tipams. Ši sistema itin sklandžiai įtempia audinį net ant labai pasvirusių langų. Aukštos kokybės aliuminio konstrukcija bei tinkamai parinktas audinys užtikrina efektyvų šviesos reguliavimą patalpoje. Specialios kreipiančiosios juostos efektyviai sulaiko roleto audinį ir nepalieka net menkiausio tarpelio tarp roleto ir lango.

 

Roletai stogo langams – sistemos R-lite privalumai:

• Tinka visiems stoglangių tipams (taip pat ir Velux stoglangiams);

• Naudojamas audinys neišsipučia, yra standžiai įtemptas

• Sistema gali būti pilkos spalvos

• Neužima daug vietos, nes yra montuojami prie pat stiklo

• Lengvai valdomi net prie sunkiai prieinamų langų

• Dera prie bet kurio interjero

• Profiliai yra pagaminti iš anoduoto aliuminio

• Padeda išvengti saulės šviesos

Roletai stoglangiams geromis kainomis

Decolux roleto audinys yra paslepiamas elegantiškoje kasetėje, o montuojant šiuos roletus naudojamas spyruoklinis mechanizmas. Pats roletas specialiomis kreipiančiosiomis juostomis automatiškai užfiksuojamas bet kurioje padėtyje, nenaudojant kabliukų lango šonuose. Šie stoglangių roletai mėgstami dėl to, kad kreipiančiosios juostos nepalieka tarpelių roleto šonuose ir šviesa per plyšelius neprasiskverbia į patalpą. Be to, įsigiję specialią rankeną, galėsite valdyti ir ypač aukštai stoglangyje įrengtą roletą.

 

Stoglangių roletų sistemos Decolux privalumai:

• Tinka visiems stoglangių tipams (taip pat ir Velux roletai stoglangiams)

• Į patalpą neprasiskverbia šviesa, nes kreipiančiosios juostelės nepalieka tarpelių roleto šonuose

• Sistema gali būti pilkos spalvos arba medžio imitacijos

• Galima valdyti ir aukštai stoglangyje įrengtą roletą (įsigijus specialią rankeną)

• Roletas automatiškai užfiksuojamas norimoje padėtyje

• Puikiai dera prie interjero

Lauresta roletai stoglangiams

Stoglangių roletai, tam tikroje pozicijoje užfiksuojami kabliukais – paprasčiausias variantas. Šiuo atveju roleto audinys spyruokliniu mechanizmu susisuka ant veleno lango viršuje. Kitas – estetiškesnis variantas – rulonas yra pridengiamas aliumininiu dangteliu ir tampa mažiau pastebimas. Abiem atvejais, tarp audinio ir lango rėmo liks nedidelis tarpelis, tad jei norite, kad šviesa visiškai nepatektų į vidų, vertėtų rinktis roletų sistemą Decolux ar R-lite.

 

Jeigu Jus domina roletai stoglangiams, susisiekite su mumis ir gaukite tikslų pasiūlymą. Siųskite el. užklausą, skambinkite tel. +370 640 12345 arba atvykite į artimiausią LAURESTA saloną.

4.4/5 (132 Reviews)

Montavimo instrukcija

4.4/5 (132 Reviews)

KLIENTU ATSAUKSMES

Edvinas Krutulis

2019-04-29: Dėkoju už operatyvią reakciją. Šiandien buvo atvykęs meistras ir pakeitė visas keturias kreipiančiąsias.2019-04-26: Bendravimas ir greitis buvo iki visų p...

Skaityti visą
Ruta

Šiandien dėl didelės pasiūlos rinkoje nėra lengva išsirinkti paslaugas ar prekes. Norisi ir greitai, ir kokybiškai, ir finansine prasme priimtinai. O juk taip nebūna , tač...

Skaityti visą
Valerij

aciu laurestai uz operatyvuma. turejom kelais dienas grizus is uk, tai per ta laika spejo ismatuoti ir pagaminti bei sumontuoti roletus. aciu...

Skaityti visą
Ieva

Noriu padėkoti visai Lauresta komandai už puikų ir profesionalų darbą: pradedant nuo pagalbos išsirenkant tinkamiausią gaminį ir baigiant greitu bei kokybišku montavimu. A...

Skaityti visą

Saņemt jaunumus

Esiet pirmais, kas saņem mūsu īpašos piedāvājumus un atlaides

Saņemt jaunumus

Esiet pirmais, kas saņem mūsu īpašos piedāvājumus un atlaides

Please wait...

Paldies, ka pierakstījāties!